« Startdatum 4 april: Training persoonlijk leiderschap (6 bijeenkomsten en online ondersteuning)

Gepubliceerd op 14-02-2019

Wordt het je soms een beetje teveel? Wil je meer rust in je hoofd en minder piekeren? Zoek je naar balans in energie en tijd? Je eigen leven kunnen leven? Heb je misschien al veel zelfhulpboeken gelezen en wordt het nu tijd om er dit voorjaar werkelijk mee aan de slag te gaan? 

Dan hebben wij deze training voor jou of voor je medewerkers ontwikkeld! 

In deze training Persoonlijk leiderschap kom je meer in balans in je dagelijks leven. Neem je stappen (stapjes) om meer regie over je leven te nemen en ga je beter om met stress.  We gaan 6 dagdelen met elkaar aan de slag om naast bewustwording ook werkelijk die balans te ervaren in je dagelijks leven. De training geeft inzicht en handvatten hoe om te gaan met de stress en haast die we dagelijks ervaren, het gevoel dat we veel ballen in de lucht moeten houden, dat we nauwelijks nog opladen in onze vrije tijd of dat we niet goed weten wat we nu werkelijk willen. Kortom, wij hebben een training ontwikkelt om stappen (stapjes) te zetten die je helpen om van een reactieve houding naar een proactieve houding te komen waarbij je vanuit je persoonlijke missie en innerlijke kracht het roer in eigen hand neemt, de regie pakt en prioriteiten stelt, keuzes maakt. Hierbij kan het gaan om een werksituatie, thuissituatie of een combinatie daarvan. 

Je zult zien dat we hiertoe zowel de essentie van Mindfulness alsook elementen van timemanagement terug laten komen.  

De training is ontwikkeld en zal gegeven worden in samenwerking met Ghita Hergarden, psycholoog en trainer Mindfulness. 

Startdatum is 4 april 2019. Overige data: 18 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni en terugkombijeenkomst 5 september 2019 (19.30- 22.00 uur). Voor meer informatie zie mijn website kopje 'training'. 

Locatie: Molenstraat 38B, 5701 KG te Helmond. Locatie is met openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Parkeergelegenheid aanwezig. 

Deze training wordt in overleg ook op incompany basis op locatie verzorgd. 

Heb je interesse of heb je een vraag? Bel ons op 06 28996785, email naar info@gewoon-coachingentraining.nl of gebruik het contactformulier.

.  

IMG-5282-1550613367.PNG